Over ons

Kort verhaaltje over ons bedrijf.

Ons bedrijf is ontstaan uit een passie voor techniek en visualisatie van elke aard. Door mee te gaan zoeken naar manieren om complexe technologische producten de markt in te sturen. Was 'storytelling' meteen een service waarmee we wilde verder groeien met focus op de visualisatie.

In 2011 waren de eerste stappen gezet onder de naam Resolvedesigns. Hier was het idee, het verbeteren van communicatie aan de hand van visualisatie. Wat eerst starte met technische ontwerpen, werd al snel ook het ontwerpen van creatieve opdrachten (logo’s, visite kaartjes, catalogussen, reclame, … )

We hadden al snel de smaak te pakken en hebben we ook een dienst opgericht onder de naam Epiclaunch (2013) met als focus het benaderen van startende ondernemers om hun een pakket aan te bieden om hun verhaal de wereld in te sturen.

We waren er van overtuigd dat starters belangrijk waren, maar door enige ervaring op te bouwen zagen we dat er zelfs meer bedrijven waren die eerder toe waren naar het bekijken van een nieuw logo, re-branding en een nieuwe website.

Met als gevolg dat we in 2015 hebben beslist onze naam te veranderen naar Identitylab. Wij zijn een organisatie die samen met zijn klanten het lab induikt om de perfecte “formule” te zoeken voor hun verhaal de wereld in te sturen of hun verhaal opnieuw in de spotlight te plaatsen.

 1. thumb
  Nov, 2011
  Resolvedesigns

  Focus op technische topics te visualiseren en verstaanbaar te maken voor verschillende profielen.

 2. thumb
  Aug, 2013
  Epiclaunch

  Focus op startende ondernemers te ondersteunen met marketing en branding.

 3. thumb
  Oct, 2015
  Identitylab
 4. thumb
  Feb, 2016
  Team up met Writeright

  Samenwerking opgezet met een copywriter die schrijft met passie en een gave heeft met woorden.

 5. thumb
  Nov, 2017
  Team up met Red Trigger Media

  Onze collega voor video oplossingen en animatie.

Onze visie

Een scherpe merkidentiteit; de basis voor ieder sterk merk