Services

WEBDESIGN

Vanaf de eerste minuut moet het voor je bezoeker duidelijk zijn hoe hij of zij kan navigeren. Samen met een aantrekkelijk grafisch ontwerp is dit de basisvereiste voor een goede en gebruiksvriendelijke website.

Schakel ons lab in om de perfecte formule te bepalen voor uw website.

EVENT/FESTIVAL DESIGN (ART DIRECTOR)

Indien u een samenwerking zoekt om het grafisch werk van begin tot eind uit te werken voor uw event/festival , dan bent u bij Identitylab aan het juiste adres. We hebben hier namelijk de perfecte formule voor.

Writeright is dan ook de katalysator van varia aan formule(s) die wij aanbieden aan onze klanten.

STAGE DESIGN

Naast creatieve designs, zijn er bij events / product development ook technische tekeningen of plannen vereist .
In ons lab hebben we de perfecte formule om onze klanten hiermee verder te helpen.

PRINTING DESIGN

Een goed uitgewerkt printing ontwerp biedt uw bedrijf heel wat voordelen. Het is een doeltreffende manier om uw bedrijf bekend te maken bij een groot publiek. Een goed ontworpen reclamebord/poster/banner/… trekt de aandacht van voorbijgangers. Uw verhaal en onze creativiteit zijn de perfecte formule om uw doelgroep te bereiken.

BRANDING

Bij een goede branding is er een perfecte chemische reactie tussen mensen en het merk.
In ons lab maken we de perfecte formule voor uw identiteit via analyse en het toepassen van een goede strategie.

ARTIST BRANDING

Eén van onze unieke formules die ons lab heeft ontwikkeld, is Artist Branding. Met deze formule willen we ons focussen op een zeer specifiek doelpubliek, namelijk artiesten (DJ’s, Fotografen, Muzikanten, …). Aan de hand van een goede analyse, stellen we een plan op om de artiest zijn branding van begin tot einde onderhanden te nemen.

E-MAIL DESIGN

De ontvanger van een e-mail beslist in een paar seconden of hij wegklikt of verder leest. Daarom balans tussen design, emotie en content dus van hoog belang om de chemische reactie tussen de lezer en de e-mail te doen ontstaan. Laat ons op zoek gaan naar de perfecte formule voor uw e-mail marketing.

Een goed ontworpen e-mail eist de aandacht op van de lezer en versterkt de waarden van uw merk of bedrijf.

LOGO ONTWERP

Een logo is voor de buitenwereld meestal de eerste kennismaking met je organisatie of product.

 

Als grafisch bureau kunnen we uw verhaal omzetten in een sterk concept.

COPYWRITING

Te weinig tijd om zelf teksten te schrijven? Wil je een versnelling hoger schakelen en zoveel mogelijk klanten bereiken? Dan is het zeker een goed idee om een copywriter onder de arm te nemen. Identitylab heeft de perfecte partner voor al uw schrijfopdrachten.

SOCIAL MEDIA

Geen enkel bedrijf heeft nog een excuus om sociale media links te laten liggen.  Wil je op een creatieve manier je doelgroep bereiken?
Wij kunnen u namelijk verder helpen voor zowel het ontwerpen van opvallende posts als het schrijven van attractieve teksten. Zeg nu zelf, dat klinkt als een aantrekkelijke formule?

VIDEO

We worden dagelijks overspoeld met duizend en één verschillende berichten en updates. Als je er als bedrijf niet in slaagt om je doelpubliek meteen te boeien, dan val je niet op. Hierdoor misloop je mogelijk heel wat potentiële klanten.

Gepersonaliseerde video’s zijn dan de perfecte aanvulling van uw “marketing formule” om op een leuke en originele manier de aandacht van je klanten te trekken.